Pizza alsaciana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g faina;
  • 4 linguri de ulei;
  • 250ml apa;
  • 1 lingurita de sare;
  • 1 cub de drojdie ,
  • cascaval,
  • 300g smantana (creme double);
  • 5 cepe mijlocii;
  • 200g costita;
  • vegeta; piper

Mod de preparare

Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde. Smantana se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara vegeta si piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la maxim . Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptorul cu microunde - e la fel de buna ca proaspata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise