Pizza by Adela

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul pizza:
  • 200 ml apa
  • 300 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 5 linguri bulion
  • busuioc uscat
  • 80 gr salam de porc
  • 150 gr sunca Praga
  • 6 felii bacon crud uscat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 gr ciuperci din conserva
  • 3-4 masline negre fara samburi
  • 50 gr branza de oi (se poate si mai mult)

Mod de preparare

In primul rand pregatim aluatul, drojdia o dizolvam in apa calduta cu zaharul, adaugam putina faina si amestecam energic, lasam apoi 10-15-min la loc cald. Apoi adaugam restul de faina cu un praf de sare si framantam un aluat elastic pe care il lasam la loc cald 10 min. Apoi intindem aluatul si il asezam intr-o tava de pizza uns cu ulei, eu am intins cu mana direct in tava :)

Ungem cu bulionul, presaram busuioc uscat,apoi asezam ingredientele: salam, sunca, rosii, ardei taiate felii, ciupercile bine scurse, maslinele taiate, felii de bacon si branza de oi.

Se coace in cuptor pana ce devine rumen deasupra, cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise