Pizza cu carnati, kaizer , branza si ardei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 1 plic drojdie Dr Oetker
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte caldut
  • 200 g kaizer
  • 200 g salam
  • 150 g carnati afumat
  • 200 g cas de oaie
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 ardei gras

Mod de preparare

Se face un blat de pizza din primele 4 ingrediente la care se adauga putina sare, se framanta si se lasa la cald sa dospeasca 20 minute.

Intre timp carnatul se taie feliute, kaizerul si salamul cubulete, ciupercile feliute, ceapa solzisori iar ouale se bat bine cu 2 linguri cu ulei. Blatul se intinde intr-o tava captusita cu hartie de copt si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se unge blatul cu smantana si se adauga ceapa ai apoi kaizerul, salamul, ciupercile, carnatul, feliile de rosii si ardei si se rastoarna peste toate ouale batute. Deasupra se rade casul.

Se da la cuptorul dinainte incalzit pina prinde o crusta rumenita deasupra.

Se poate servi cu kechup deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise