Pizza cu ciuperci si kaizer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Drojdie cit o nuca mai mare
  • 400 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 250 ml lapte caldut
  • sare
  • 1 conserva cu ciuperci
  • 250 g kaizer
  • pasta de pizza
  • oregano
  • cascaval

Mod de preparare

Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar.

Cind aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framinta bine, dar nu necesita dospire.

Se intinde aluatul in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se inteapa cu furculita.

Se unge cu pasta de pizza, se pun ciupercile si kaizerul taiat feliute. Deasupra se pot pune rosii decojite sau cascaval ras.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise