Pizza cu porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa calda
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 300 g faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • sunca presata, kaiser, porumb, rosi, cascaval.

Mod de preparare

blat de pizza:

Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;

Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma aluatul.

Se framanta bine si se lasa acoperit cu un prosop pentru a se dospi.

Se intinde foaia de blat si se pune pe ea un ou batut spuma, sunca presata ,kaiserul, porumbul, rosile ,cascavalul.

Se lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc celelalte ingrediente.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise