blat de pizza:
Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;
Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma aluatul.
Se framanta bine si se lasa acoperit cu un prosop pentru a se dospi.
Se intinde foaia de blat si se pune pe ea un ou batut spuma, sunca presata ,kaiserul, porumbul, rosile ,cascavalul.
Se lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc celelalte ingrediente.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise