Pizza cu porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa calda
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 300 g faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • sunca presata, kaiser, porumb, rosi, cascaval.

Mod de preparare

blat de pizza:

Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;

Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma aluatul.

Se framanta bine si se lasa acoperit cu un prosop pentru a se dospi.

Se intinde foaia de blat si se pune pe ea un ou batut spuma, sunca presata ,kaiserul, porumbul, rosile ,cascavalul.

Se lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc celelalte ingrediente.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise