Pizza de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluatul de pizza:
  • - 300 g faina
  • - 200 g lapte
  • - 15 g drojdie proaspata
  • - 60 ml ulei
  • - putin zahar
  • - sare, cam 1 lingurita
  • Pentru umplutura:
  • - sos de rosii
  • - sunca
  • - salam
  • - boabe de porumb
  • - 3 oua fierte
  • - ciuperci din conserva, sau proaspete
  • - cascaval
  • - masline

Mod de preparare

Aluatul:

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii)

- cand a dospit se incorporeaza in faina si se adauga laptele, apoi uleiul

- se framanta bine si se lasa la dospit 30 min.

Se intinde foaia de aluat si se aseaza in tava unsa cu ulei.

Se taie in felii salamul, sunca, ciupercile si ouale fierte. Se da prin razatoarea mare cascavalul.

Se unge cu 2-3 linguri sos de rosii, foaia de pizza, si apoi se aseaza in straturi umplutura, ultima fiind cascavalul ras.

Se da la cuptorul incins, cca 20-30 min.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise