Pizza de vara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -3 caini faina
  • -15 g drojdie
  • -sare
  • -doua linguri ulei
  • -4 oua
  • -200g salam
  • -100g kaizer
  • -1 aredei gras
  • -o rosie
  • -200g branza
  • -sunca presata sau parizer
  • -o cescuta bulion
  • -un praf piper
  • -oregano
  • -masline

Mod de preparare

Blat:

Se pune faina ,un praf de sare ,doua linguri ulei,2 oua ,drojdia,apa si se framanta.

Se intinde aluatul si se pune in tava, care se lasa vreo 10 minute pana pregetim ingredientele.

Se taie salamul in bucatele patrate,kaizerul feliute,ardeiul rondele,rosile rondele,branza rasa ,sunca sau parizerul se taie feliute subtirele si se pun pe deasupra la blat si masinele. Bulionul se amesteca cu piperul si se torna deasupra apoi ouale batute peste toate ingredientele apoi presaram oregano si se pune la cuptor .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise