Pizza delicioasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • sare, piper
  • 6 oua
  • 6 liguri faina
  • 6 linguri cascaval ras
  • 3 lingur ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • Compozitia:
  • 200 g ciuperci
  • 200 g sunca presata(taiata cuburi)
  • 200 g muschi(feliat)
  • cascaval(ras)
  • 3 rosii(feliate)
  • Sosul:
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • 100 ml suc de rosii
  • condimente

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu putina sare ,se adauga uleiul, faina, cascavalul, praful de copt, condimentele,albusurile batute spuma.Se asaza in tava unsa cu margarina, tapetata cu faina.

Peste blat se asaza: sunca, ciupercile, feliile de muschi si de rosii, cascavalul si se da la cuptor. Dupa 10 minute se toarna sosul , se lasa la cuptor pana se rumeneste.Se serveste calda,cu suc de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise