Se prepara mamaliga din 1/2 l de apa, 1 lingura de ulei de masline, usturoiul presat si faina de malai turnata \"in ploaie\". Se incorporeaza ceapa verde si patrunjelul tocate marunt (se mai pastreaza o lingurita de verdeata tocata).
Se unge o forma, se toarna mamaliga si se unge suprafata cu uleiul ramas.
Se scurg bine rosiile, se taie feliute, se asaza peste mamaliga si se baga forma la cuptorul incins (190 grade C). Se coace 10 minute.
Se taie felii branza, se asaza pe pizza, se sareaza, se presara cu verdeata pusa deoparte si se mai lasa inca 5 minute la cuptor. O data cu branza se mai pot adauga masline taiate in 4 sau felioare subtiri de sunca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise