Pizza din mamaliga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi, 150 g faina de malai, 8 fire de patrunjel, 10 codite de ceapa verde, 125 g rosii decojite (din conserva), 250 g Mozzarella (sau telemea moale, desarata), sare.
  • (pentru 4 persoane)

Mod de preparare

Se prepara mamaliga din 1/2 l de apa, 1 lingura de ulei de masline, usturoiul presat si faina de malai turnata \"in ploaie\". Se incorporeaza ceapa verde si patrunjelul tocate marunt (se mai pastreaza o lingurita de verdeata tocata).

Se unge o forma, se toarna mamaliga si se unge suprafata cu uleiul ramas.

Se scurg bine rosiile, se taie feliute, se asaza peste mamaliga si se baga forma la cuptorul incins (190 grade C). Se coace 10 minute.

Se taie felii branza, se asaza pe pizza, se sareaza, se presara cu verdeata pusa deoparte si se mai lasa inca 5 minute la cuptor. O data cu branza se mai pot adauga masline taiate in 4 sau felioare subtiri de sunca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise