Pizza eco

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 1/2kg faina
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • o cescuta lapte
  • 2-3 linguri apa
  • drojdie cat o nuca
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • Umplutura:
  • carnat de casa
  • muschi de casa
  • ceafa de casa
  • 2 oua
  • 2-3 linguri smantana
  • 100 ml suc de rosii sau cateva linguri de pasta de tomate de casa
  • 100 g branza de oi
  • sare, piper,condimente dupa placere

Mod de preparare

Incorporez ingredientele pentru aluat, drojdia o dizolv intr-o ceasca cu 2-3 linguri lapte caldut si zaharul,las sa creasca 10 minute, apoi adaug in aluat. Framant pana se desprinde aluatul de lighean si de mana.Acopar si las la cald pana se dubleaza comozitia.

Intre timp feliez mezelul. Asez aluatul in tava unsa cu unt,il acopar cu mezel si dau la cuptor. Dupa 15 minute adaug sosul obtinut din oua,suc de rosii,smantana si condimente.Presar cu branza si dau la cuptor pana se rumeneste.

Servim cat e calda, cu suc de rosii sau sos pentru pizza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise