Pizza pe paine

Timp pregatire
25 minute

Ingrediente

  • felli de paine / painici taiate in doua
  • salam / sunca / jambon
  • cascaval / mozzarella
  • sos de rosii
  • lapte
  • ulei de masline

Mod de preparare

Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de paine se ung cu sos de rosii. Deasupra se imprastie salamul si cascavalul taiat bucati. Optional se garniseste cu felii de ardei si frunze tocate de oregano sau busuioc.

Se da la cuptorul preincalzit la 200° pentru 5-7 minute (pana cand cascavalul se topeste si se rumeneste un pic).

La servire se stropeste cu un pic de ulei de masline.

Pofta s-aveti!

Alte retete delicioase gasiti pe blogul The Green Foot!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise