Pizza pe paine

Timp pregatire
25 minute

Ingrediente

  • felli de paine / painici taiate in doua
  • salam / sunca / jambon
  • cascaval / mozzarella
  • sos de rosii
  • lapte
  • ulei de masline

Mod de preparare

Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de paine se ung cu sos de rosii. Deasupra se imprastie salamul si cascavalul taiat bucati. Optional se garniseste cu felii de ardei si frunze tocate de oregano sau busuioc.

Se da la cuptorul preincalzit la 200° pentru 5-7 minute (pana cand cascavalul se topeste si se rumeneste un pic).

La servire se stropeste cu un pic de ulei de masline.

Pofta s-aveti!

Alte retete delicioase gasiti pe blogul The Green Foot!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise