Pizza "Primavera"

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat (pentru doua pizza):
  • 500g faina, 2 galbenuse de ou, 1/2 cub drojdie, 2 linguri ulei,1 lingura zahar, un praf de sare, 100 ml apa calduta.
  • Pentru umplutura:
  • 2 vinete, 2 ardei, 2 rosii, 2 catei usturoi, 150 gr. sunca, 150 gr. ciuperci, 150 gr. branza de burduf, ketchup, condimente dupa gust.

Mod de preparare

Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit aproximativ 1/2 h:

Vinetele si ardeii se coc dupa care se curata si se taie cubulete. Rosia se curata de coaja si se taie la fel cubulete. Acestea se calesc impreuna cu usturoiul in putin ulei circa 15 min., se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Ciupercile se taie felii si se calesc cu putin ulei.

Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in doua bucati egale. Se ia cate o bucata si se intinde pe folie de aluminiu, se unge cu ketchup, se adauga jumatate din: amestecul de legume, ciuperci, sunca si branza.

Se lasa la cuptor 10 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise