Pizza rapida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 200 g faina
  • - 150 g salam
  • - sos de rosii
  • - 150 g telemea
  • - 120 g sunculita afumata
  • - 100 g cascaval
  • - 100 g cabanos
  • - 1ceapa
  • - 1 ardei
  • - 4 lingurite de ulei
  • - 300ml apa
  • - sare
  • - oregano
  • - 1 varf de cutit de praf de copt stins cu zeama de lamaie

Mod de preparare

Ouale se bat bine si se amesteca cu 300 ml apa. Se adauga faina si sare dupa gust si praful de copt. Se obtine o compozitie asemanatoare cu cea de clatite.

Sunculita afumata, ceapa, cabanosul si ardeiul se taie maruntit si se calesc intr-o tigaie cu 4 lingurite de ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin, se scoate pe o farfurie ¾ din compozitie si se pastreaza ¼ in tigaie.

Peste aceasta se toarna cu polonicul ¼ din aluat. Se coace pe o parte, apoi se intoarce pe cealalata parte si se presara cu ¼ din salamul taiat cubulete si tot atata telemea rasa.

Se scoate foaia pe o farfurie, se adauga peste aceasta sos de rosii si se presara cu cascaval ras, oregano.

Se repeta pentru celelalte 3 portii.

In final se obtin 4 astfel de pizza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise