Plachie de caras

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 buc caras la 300g
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 4-5 catei usturoi
  • 100g vin alb
  • suc de rosii
  • sare, piper
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Se curata pestele se spala si se aseaza in tava de la cuptor. Se feliaza rosiile si se pun peste peste impreuna cu ceapa, se taie ardeii cubulete, morcovul rondele si usturoiu si se aseaza in tava deasupra pestelui.Lamaia se taie si ea feliute si se pune printre legume, totul se asezoneaza cu sare si piper se stropeste cu vinul si sucul de rosii si se baga in cuptorul gata inchins pt circa 40-50 minute.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise