Plachie de crap

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • .1 crap (eu am avut unul de vreo 4 kg din care am taiat bucati)
  • .4-5 cepe
  • .un pahar vin alb
  • .4-5 rosii
  • .ulei de masline
  • .foi de dafin
  • .1 lingurita zahar
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .sare, piper
  • .boabe piper

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.

Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul,se stropeste cu putin ulei de masline,se adauga usturoiul taiat , piperul boabe , foile de dafin si se da la cuptor.Cand pestele este pe jumatate facut se adauga rosiile decojite si date prin razatoare,(se pot pune si taiate rondele) zaharul si se da din nou la cuptor pana cand se rumeneste bine .Cand este gata se scoate din cuptor si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise