Placinta cu doua umpluturi

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 100 g măsline
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 100 g orez
  • 3 linguri ulei
  • 1 linguriţă oţet
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Fierbi carnea în apă cu sare, iar ardeii îi speli şi îi coci pe o tablă pe aragaz. După ce a fiert carnea, o scurgi de zeamă şi o tai bucăţi. Speli orezul şi-l fierbi în 2 căni de zeamă rămasă de la carne. Ardeii copţi îi presari cu sare, îi acoperi cu un ştergar curat şi-i laşi deoparte până se răcesc. Îi cureţi apoi şi îi tai cubuleţe, speli şi tai felii roşiile şi le amesteci cu bucăţile de carne, măslinele şi orezul fiert. Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi uleiul şi oţetul şi omogenizezi salata. Aranjezi totul pe un platou şi decorezi cu roşii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise