Placinta de pui

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 4 cepe
  • 1 pachet foi placinta
  • 4 oua
  • ketchup dulce
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptii de pui se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata, se racesc,se dau prin masina de tocat. Cepele taiate marunt se calesc in putin ulei, se adauga carnea de pui, putina apa si se lasa la fiert pana se inmoaie ceapa.Cand se raceste amestecul, se adauga ouale pe rand, sare si piper. Intr-o tava unsa se pune o foaie ce se unge cu o pensula cu putin ulei, apoi alta foaie ce se unge cu ketchup si tot asa 1/3 pachet de foi,apoi jumatate din carne, se repeta cu alta treime din foi unse alternativ, restul de carne si restul de foi.Peste fiecare strat de carne se pune patrunjel tocat. Ultima foaie se unge cu ulei si cu un cutit ascutit,se taie placinta rondele pana la jumatate din grosime pentru ca atunci cand este gata sa poata fi mai usor taiata.Se introduce in cuptorul preancalzit la 150*. Cand este aproape gata, se mai unge cu putin kechup. Se introduce in cuptor inca putin

Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise