Pocea cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150gr branza
  • 1/2kg faina
  • 3 oua
  • 1 pahar iaurt
  • 250gr unt/margarina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pliculet drojdie 7gr
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute care se umplu cu branza data pe razatoare. Se unge tava cu ulei si se aseaza. Pentru a prinde o culoare aurie le puteti unge cu galbenus de ou.

Eu mai cateodata mai pun si verdeturi in branza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise