Pogacele cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 gr faina
  • -150 gr untura
  • -100 ml lapte batut
  • -300 gr branza ( 150 gr cascaval si 150 gr telemea)
  • -2 oua
  • -1 lingurita sare
  • -2 linguri seminte de in macinate
  • Extra :
  • -seminte susan , in , mac
  • -1 ou

Mod de preparare

Intr-un castron punem faina cernuta . Adaugam cascavalul razuit si branza telemea zdrobita .

Ouale le spargem si pe ele , adaugam sarea si semintele de in precum si laptele batut.

Framantam un aluat elastic si ferm .

Pe masa de lucru intindem aluatul , nu foarte gros , cam de 1 cm grosime si taiem pogacile in forma dorita .

Asezam in tava , ungem fiecare bucata cu oul batut si presaram deasupra semintele dorite .

Coacem in cuptorul incins la 180 grade cam 20 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise