Polo Carbonara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 Ciuperci proaspete
  • 500 Grame de Smantana
  • 4 Linguri de unt ( eu folosesc unt in loc de ulei , se poate schimba untul cu ulei dar ii schimba gustul )
  • 5 Bucati de piept de pui
  • 1 Lingurita Oregano
  • 300 Grame Bacon
  • 200 Grame Parmezan
  • 2 Oua
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui , si se pune pe un gratar/tigaie de teflon . Se poate praji sau se poate face pe gratar dupa preferinte.Dupa ce s-a facut pieptul de pui, se adauga intr-un bol.

Separat, intr-o cratita, se pune untul la incins impreuna cu baconul. Dupa ce s-a rumenit baconul, se adauga ciupercile taiate dupa preferinte, si se lasa la innabusit pana scade apa lasata de ciuperci. Dupa ce a scazut apa, se adauga smantana impreuna cu galbenusurile de la ou , se lasa sa dea cateva clocote amestecandu-se continu. Se adauga oregano, sare piper dupa gust si se opreste focul.

Sosul obtinut se toarna peste bucatile de piept de pui in bol. Pe deasupra se presara parmezan fara restrictii.

Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti si salata.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise