Pomita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de la un pui
  • caşcaval 200g
  • ciuperci 300g
  • masline 100g
  • struguri albi fără seminţe 200g
  • ulei 100ml
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apă cu sare, se raceste si se taie pai.

Ciupercile se fierb 15min, apoi se taie sub forma de pai, dupa care se calesc in ulei 15min. Se pun sa se raceasca.

Cascavalul si maslinele la fel se taie pai.

Bobitele de struguri se taie in jumatate.

Toate ingridientele se amesteca cu tot cu uleiul de la calirea ciupercilor.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise