Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert si l-am asezat pe grill cca 3 minute, cat sa devina putin crocant.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • porumb fiert
  • unt
  • telemea
  • fulgi de adaos pentru mâncare home made( frunze de pătrunjel, țelină și morcovi)
  • opțional: fulgi de chilli

Mod de preparare

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant.

Am adăugat untul și l-am lăsat să se topească puțin.

Am presărat fărâme de telemea și fulgi, dar și puțin praf magic de iubire.

A dispărut de pe platou cât ai zice..." cucuruz "

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise