PORUMBEI CU STRUGURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 porumbei,
  • 1/2 kg.struguri dulci,
  • 4 rosii mari,
  • 1 ceasca ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri rom,
  • zeama de portocale;

Mod de preparare

1. Porumbeii curatati si spalati se freaca cu sare si piper. Se rumenesc in ulei. Cand sunt gata, se aseaza pe un platou.

2. Intr-un vas se pun rosiile fara pielita si seminte sa se caleasca.

3. Strugurii se stropesc cu zeama de portocale si rom.

4. Se servesc porumbeii cu rosiile calite si struguri. Insotim preparatul de un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise