"Potion magique" (continuare).Suc de grapefruit si pere

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pere coapte
  • 1 grapefruit roz

Mod de preparare

Se stoarce grapefruitul la storcatorul de citrice.Se curata perele de coaja si cotor si se baga la blender dupa care se amesteca cele 2 sucuri de fructe.Se decoreaza cu o jumatate de felie de grapefruit si felii de para(eventual o umbreluta de cocktailuri).

O combinatie antistres care va ajuta sa treceti mai usor peste aceasta perioada aglomerata a anului.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise