Prajitura 5 minute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri de faina
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 ou
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri fulgi ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca intr-o cana mare de ceai zaharul, cacaoa, faina si zaharul vanilat. Se adauga uleiul si laptele si se amesteca bine, apoi se inglobeaza fulgii de ciocolata. Se pune cana in cuptorul cu microunde, pentru 3 minute, la 1000 W. Se lasa apoi sa se raceasca in cana si se rastoarna pe o farfurie. Prajitura se poate orna cu frisca, crema de vanilie si bucati de ananas.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise