Incalzeste cuptor la 140 grade C. Pune biscuitii intr-o punga de plastic si sfarma-i cu un sucitor. Amesteca untul topit si biscuitii intr-un bol. asaza compozitia intr-o tava rotunda si apasa cu dosul unei linguri. Coace aluatul timp de 10-15 min pina se rumeneste, apoi lasa-l la racit. Pune ingredinetele pentru umplutura intr-un castron si bate-le cu miserul pina se omogenizeaza. toarna amestecul pe aluatul de biscuiti si coace-l inca 50 de minute, pina ce umplutura se rumeneste. lasa sa se raceasca apoi, pune totul la frigider. Taie bucatile de anans in felii subtiri , pe lungimea lor. Bate smintina si zahurul pina se formeaza o pasta groasa. Pune-o peste prajitura si orneaz-0 cu feliile de anans si fructul pasiunii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise