Prajitura cu cacao si branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat::
  • 5 oua
  • 15 linguri de zahar
  • 15 linguri de ulei
  • 15 linguri de lapte
  • 15 linguri de faina
  • 1 lingura de cacao cu varf
  • 3/4 praf de copt dintr-un pachetel
  • Umplutura::
  • 700g branza de vaca
  • 7 linguri de zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri rase de faina
  • 2 linguri gris
  • 1/4 praf de copt dintr-un pachetel
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Batem cu mixerul ouale si zaharul adaugat pe rand, apoi adaugam uleiul dupa care se bate continuu. Se adauga laptele alternand continuu cu faina, praful de copt si cacaoa. Se amesteca bine.

Branza se amesteca bine cu ingredientele.

Se pune in tava 1/2 dn compozitia de blat apoi se pune branza si restul de compozitie pt blat..

enjoy!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise