Prajitura cu caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 oua
  • 1 cana plina cu zahar
  • 1/2 cana cu ulei
  • 1/2 cana cu lapte
  • 1 lingurita de amoniac stins in helas
  • esenta de vanilie
  • 2 cani cu faina

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu zaharul, se adauga uleiul treptat, apoi laptele, amoniacul stins, cateva picaturi de esenta si faina.

Se obtine un aluat potrivit de moale.

Se tapeteaza tava cu unt si faina, se pune aluatul, se baga la cuptorul incalzit in prealabil, se lasa 2-3 minute.

Se scoate din cuptor si se pun caisele si apoi se baga din nou la cuptor pana se coace.

Dupa ce se raceste puteti adauga glazura de ciocolata sau frisca.

E delicioasa!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise