Prajitura cu caise si zmeura

Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua de gaina 8 buc
  • zahar brun 24 de linguri
  • ulei de cocos 24 de linguri
  • lapte de cocos 24 de linguri
  • faina 24 de linguri cu varf
  • zmeură proaspata cca. 100 g
  • caise cca. 250 g
  • fulgi de migdale 2 linguri
  • zahar vanilinat 1 plic
  • praf de copt 1 plic
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos.

•Dupa ce s-au incorporat bine, se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si coaja de lamaie.

•Se toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu foaie de pergament.

•Fructele curatate si scurse de zeama, se imprastie peste aluat, apoi se presară fulgii de migdale.

•Se introduce tava cu prajitura la copt, in cuptorul preincins, la foc iute cca. 10 minute, apoi la foc potrivit ptr cca. 30 de minute.

•Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca in tava si apoi se pudreaza cu zahar praf vanilinat.

•Spor si pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise