prajitura cu cereale.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2/3 cana de lapte
  • - 4 linguri de unt topit
  • - 1 lingura de zahar
  • - 1 cana de germeni de grau sau alte cereale
  • - 1 cana de faina

Mod de preparare

Amesteca laptele cu untul si zaharul. Adauga germenii de grau si faina, pana se obtine o coca tare. Taie coca in forme rotunde,pe care le pui apoi intr-o tava unsa si le bagi la cuptorul incins .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise