Prajitura cu cocos

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar praf
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita cacao
  • 1 praf de copt
  • 250 gr. zahar
  • 200 gr. nuca de cocos

Mod de preparare

Se adauga intr-un bol faina,margarina,zaharul praf,1 ou,smantana,cacao,si praful de copt.Se amesteca pana cand devine un aluat.

Se fac 2 foi:

Se pune una pe tava dupa care se pune pe ea albusul de la 6 oua batut cu 250 gr. zahar si 200 gr nuca de cocos,dupa ce s-a intins umplutura se pune cea dea doua foaie si se inteapa cu o furculita.

Dupa ce se scoate de la cuptor se taie bucati si se poate presara zahar pudra pe deasupra sau frisca.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise