Prajitura cu cocos

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar praf
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita cacao
  • 1 praf de copt
  • 250 gr. zahar
  • 200 gr. nuca de cocos

Mod de preparare

Se adauga intr-un bol faina,margarina,zaharul praf,1 ou,smantana,cacao,si praful de copt.Se amesteca pana cand devine un aluat.

Se fac 2 foi:

Se pune una pe tava dupa care se pune pe ea albusul de la 6 oua batut cu 250 gr. zahar si 200 gr nuca de cocos,dupa ce s-a intins umplutura se pune cea dea doua foaie si se inteapa cu o furculita.

Dupa ce se scoate de la cuptor se taie bucati si se poate presara zahar pudra pe deasupra sau frisca.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise