prajitura cu dulceata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 8 oua
  • 1 l lapte
  • 1 pachet cu margarina
  • 300 g zahar
  • 4 plicuri cu zahar vanilat
  • 9 linguri cu faina
  • 1 borcan cu dulceata de afine
  • 100 g migdale
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • sare

Mod de preparare

1. Amesteca energic laptele cu faina pentru a nu se forma cocoloase.

2. Adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare si margarina frecata cu zaharul vanilat si galbenusurile.

3. La final, pune migdalele tocate si razatura de lamaie si portocala.

4. Toarna compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina.

5. Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute.

6. Dupa ce s-a racit putin unge deasupra cu dulceata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise