Prajitura cu iaurt

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet foi de plcinta
  • 800g iaurt
  • 8 oua
  • o cana de zahar
  • un pachet praf de copt
  • esenta de vanilie, zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele;

Se unge o tava (cea de aragaz). Se pun doua foi care se ung cu ulei apoi alte doua foi care la fel se ung pana la jumatatea nr. de foi dupa care se toarna compozitia de iaurt iar apoi se repeta operatiunea de punere a foilor.se pune in cuptorul preincalzit si se lasa cam 45 de minute. Se scoate din cuptor si se acopera cu un prosop umed. Este buna de servit cam dupa 6-8 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise