Prajitura cu mere

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru foi avem nevoie de:
  • 10 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri suc de rosii
  • 1 plic de amoniac stins cu otet
  • 500 g faina
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 5 mere
  • 50 g unt
  • zahar dupa gust
  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Foi:

Se amesteca toate ingredientele si framantam pana se incorporeaza toata faina. Se imparte aluatul in 4 parti,se intind pe dosul tavii tapetate cu faina si se coc in jur de 7-8 minute.

Umplutura:

Merele se dau pe razatoare si se calesc putin impreuna cu zaharul,untul si scortisoara. Se lasa la racit.

Compozitia de mere se repartizeaza uniform intre foi,se da la rece si se taie a doua zi,cand e foarte bine inmuiata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise