Prajitura cu pere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 200 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta vanilie
  • 3-4 pere
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Ungem un vas termorezistent cu putin unt. Frecam untul la temperatura camerei cu ouale, zaharul pudra si un praf de sare.Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Adaugam esenta si amestecam bine.

Turnam compozitia in vasul termorezistent.Deasupra asezam felii de pere, apoi presaram fulgii de ciocolata.

Introducem la cuptor pentru 40-45 minute.Facem testul cu scobitoarea.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise