PRAJITURA CU VISINE SAU KIWII

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 6OUA
  • 200GR ZAHAr
  • 3LINGURI CACAO
  • 6LINGURI
  • ULEI
  • PE RIND FIECARE
  • o lingurita de bicarbonat stins cu lapte[5linguri]
  • 210gr.faina.SE INTIND2 FOI CU CUTITUL PE DOSUL TAVII SI SE COC CELE 2 FOI.

Mod de preparare

CREMA.2BUDINCI DE VANILIE,CU8 LINGURI DE ZAHAR SE FIERB IN 600 ML. LAPTE. CREMA RECE SE AMESTECA CU UN PACHET UNT SAU MARG.ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU 250 GR.ZAHAR SI VANILIE[PE ABURI] SAU DIRECT PE ARAGAZ. GLAZURA5 LINGURI ZAHAR, 3 LINGURI APA,2LINGURICACAO SI 50 GR. UNT.ASEZARE.FOAIE-CREMA,VISINE,CREMA,FOAIE,,ALBUS,VISINE,ALBUS,GLAZURA

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise