Preparare blat :
Margarina muiata la temperatura camerei se freaca cu zaharul si galbenusurile . Apoi se adauga laptele , cacao si bicarbonatul stins . La urma se pune faina . Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor . (pentru a va da seama cand blatul este copt , faceti testul cu scobitoarea , in plus cand blatul este copt el se va desprinde usor de pe marginile tavii . )
Preparare spuma :
Albusurile se bat spuma pe aburi impreuna cu zaharul pana se intareste . Se adauga zaharul vanilat si otetul . Se mai bate cateva minute si se da la o parte . Spuma astfel obtinuta se intinde peste blatul racit . Deasupra se rade ciocolata .
( Prajitura se taie mai bine daca udati lama cutitului inainte )
POFTA BUNA !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise