Prajitura vegana cu zmeura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g caju crud
  • 600g zmeura
  • 200ml suc fresh de sfecla rosie (pentru extra culoare :) puteti folosi si apa plata)
  • 2 lg Green Sugar (extract de stevie)
  • 3 lg ulei de cocos
  • pentru decor: fructe de padure si fulgi de migdale

Mod de preparare

Reteta e rapida si simpla, Madeline style. :))

Adica punem nucile de caju in robotul de bucatarie si mixam bine pana sunt aproape ca o faina, apoi adaugam restul ingredientelor. Mixam din nou, oprind din cand in cand aparatul si curatand peretii cu o spatula. Turnam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm) si o introducem in congelator pana se intareste suficient, cam 2-3 ore.

Acum urmeaza partea cea mai distractiva: decoratul :D Folosim ce dorim in functie de posibilitati, inspiratie si simt estetic. :) Eu am folosit afine, coacaze si fulgi de migdale. Se pastreaza in congelator si se scoate cu 1 ora inainte de servire.

Reteta pregatita de Madalina, www.madeline.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise