Prajitura vegana cu zmeura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g caju crud
  • 600g zmeura
  • 200ml suc fresh de sfecla rosie (pentru extra culoare :) puteti folosi si apa plata)
  • 2 lg Green Sugar (extract de stevie)
  • 3 lg ulei de cocos
  • pentru decor: fructe de padure si fulgi de migdale

Mod de preparare

Reteta e rapida si simpla, Madeline style. :))

Adica punem nucile de caju in robotul de bucatarie si mixam bine pana sunt aproape ca o faina, apoi adaugam restul ingredientelor. Mixam din nou, oprind din cand in cand aparatul si curatand peretii cu o spatula. Turnam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm) si o introducem in congelator pana se intareste suficient, cam 2-3 ore.

Acum urmeaza partea cea mai distractiva: decoratul :D Folosim ce dorim in functie de posibilitati, inspiratie si simt estetic. :) Eu am folosit afine, coacaze si fulgi de migdale. Se pastreaza in congelator si se scoate cu 1 ora inainte de servire.

Reteta pregatita de Madalina, www.madeline.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise