pui bistritean pe sticla

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui (un kg-un kg jumate)
  • putin ulei,
  • vegeta
  • usturoi(dupa preferinte)
  • o sticla de bere goala

Mod de preparare

Puiul se curata bine,se spala ,se condimenteaza,usturoiul se preseaza si se intinde pe pui inauntru si inafara daca va place gustul daca nu puteti renunta si se trage puiul pe sticla de bere care se umple cu apa,daca aluneca in jos ,puiul se coase la gat ,in asa fel incat sa stea complet suspendat pe sticla sa nu atarne in tava,sticla se pune in tava (in picioare) in care punem putina apa si putin ulei ,se incalzeste cuptorul si inainte de a se introduce puiul in cuptor se toarna peste el cateva linguri de ulei,se lasa la cuptor o ora pe kg de carne

Puiul o sa fie crocant si rumenit de jur imprejur ,foarte gustos

Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise