Pui cu cartofi, la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sau 4 pulpe cu spata
  • 2 rosii
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml vin alb
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • condimente dupa preferinta

Mod de preparare

Se scrijeleaza pulpele si se adauga impreuna cu cartofii taiati cubulete si usturoiul, jumatatile de rosii si ceapa taiata subtire, in tava de la cuptor.

Peste acestea se adauga vinul alb si uleiul, se presoara sare si piper.

Se inveleste tava in folie de aluminiu si se introduce la cuptor timp de 60 min.

Spor la treaba.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise