Pui cu cartofi, la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sau 4 pulpe cu spata
  • 2 rosii
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml vin alb
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • condimente dupa preferinta

Mod de preparare

Se scrijeleaza pulpele si se adauga impreuna cu cartofii taiati cubulete si usturoiul, jumatatile de rosii si ceapa taiata subtire, in tava de la cuptor.

Peste acestea se adauga vinul alb si uleiul, se presoara sare si piper.

Se inveleste tava in folie de aluminiu si se introduce la cuptor timp de 60 min.

Spor la treaba.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise