Pui cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pui
  • -500gr.ciuperci
  • -2 cepe
  • -1 lingura de faina
  • -3-4 linguri de ulei
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se rumenesc bucatile de pui intr-o cratita cu ulei,apoi se scot pe o farfurie.In acelasi ulei,se prajeste ceapa taiata marunt si cand este transparenta se adauga ciupercile taiate in lamine.

Se adauga faina si apa putina cata putina,pana ce se obtine un sos in care se lasa ciupercile sa fiarba.

Se aseaza puiul deasupra,se pune sare si piper,se acopera si se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute,pana ce a scazut sosul.

Se poate servi si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise