Pui cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pui
  • -500gr.ciuperci
  • -2 cepe
  • -1 lingura de faina
  • -3-4 linguri de ulei
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se rumenesc bucatile de pui intr-o cratita cu ulei,apoi se scot pe o farfurie.In acelasi ulei,se prajeste ceapa taiata marunt si cand este transparenta se adauga ciupercile taiate in lamine.

Se adauga faina si apa putina cata putina,pana ce se obtine un sos in care se lasa ciupercile sa fiarba.

Se aseaza puiul deasupra,se pune sare si piper,se acopera si se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute,pana ce a scazut sosul.

Se poate servi si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise