Pui cu ciuperci negre si bambus

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g piept de pui, 1-2 transe de radacina de gimbir, 1 ceapa taiata felii, 50 g ciuperci negre inmuiate in apa calduta, 15 ml (1 lingura) de vin alb sau vin de orez, 15 ml (1 ling) de sos soja dulce, 30 ml (2 ling) ulei de arahide, 15 ml (1 ling) de amidon de porumb, 50 g felii de bambus, sare dupa gust
  • Sos: 60 ml apa, 15 ml (1 ling) de sos de huîtres, 15 ml (1 ling) de amidon de porumb, sare dupa gust

Mod de preparare

Taiati pieptul de pui in transe egale. Adaugati amidonul, sosul soja, vinul alb sau de orez, 15 ml (1 ling ) ulei, sarea si lasati la macerat 1 ora. Incalziti wokul, ajutati restul de ulei, puneti ceapa, lamele de ghimbir si puiul feliat. Amestecati vreo 4 minute. Adaugati sosul, ciupercile negre si mai lasati inca vreo 4 minute amestecand incontinuu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise