Pui cu ciuperci negre si bambus

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g piept de pui, 1-2 transe de radacina de gimbir, 1 ceapa taiata felii, 50 g ciuperci negre inmuiate in apa calduta, 15 ml (1 lingura) de vin alb sau vin de orez, 15 ml (1 ling) de sos soja dulce, 30 ml (2 ling) ulei de arahide, 15 ml (1 ling) de amidon de porumb, 50 g felii de bambus, sare dupa gust
  • Sos: 60 ml apa, 15 ml (1 ling) de sos de huîtres, 15 ml (1 ling) de amidon de porumb, sare dupa gust

Mod de preparare

Taiati pieptul de pui in transe egale. Adaugati amidonul, sosul soja, vinul alb sau de orez, 15 ml (1 ling ) ulei, sarea si lasati la macerat 1 ora. Incalziti wokul, ajutati restul de ulei, puneti ceapa, lamele de ghimbir si puiul feliat. Amestecati vreo 4 minute. Adaugati sosul, ciupercile negre si mai lasati inca vreo 4 minute amestecand incontinuu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise