Pui cu conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 conopida mare,
  • - sare,
  • - 1 pui,
  • - 1 lingura bulion,
  • - 1 ceasca ulei,
  • - verdeata

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa 10 min. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie.Puiul se taie bucati. Se sareaza putin si se pun bucatile la prajit in ulei incins. Cand carnea s-a prajit, se lasa in cratita si se pune deasupra o cana de apa calda sau de supa de zarzavat. Se acopera cratita si se fierbe carnea pana cand intra furculita cu usurinta in ea. Atunci se adauga bulionul desfacut in putin sos in care se face mancarea si conopida. Se sareaza mancarea dupa gust si se lasa sa mai fiarba 15 min. Se presara verdeata tocata si se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise