PUI CU DOVLECEI

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui;
  • 2 dovlecei;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 2 linguri faina;
  • 1 legatura marar;
  • 150 grame smantana;
  • 100 ml ulei masline;
  • sare,piper,boia ardei .

Mod de preparare

Carnea se spala si se usuca intr-un servet de bucatarie, se taie bucati si se pune la prajit;

Dupa ce se rumeneste bine,se scoate pe un servet absorbant ;

In tigaia in care s-a prajit carnea,se pune faina si ceapa tocata marunt, se lasa cateva minute la calit,dupa care se stinge cu un pahar cu apa, lasandu-se la fiert cca 30 minute;

Acest sos se trece prin sita si se toarna in cratita in care s-a adaugat si carnea;

Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie cuburi,se adauga in cratita cu carnea,se adauga verdeata tocata,smantana,sare,piper,boia si se da la cuptor, la foc mediu,pentru cca 20 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise