Se curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert cu o ceasca de apa care fierbe. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic 30 min. Separat se pregateste puiul, care se taie bucati. Bucatile se prajesc in ulei si se scot pe o farfurie. Cand fasolea s-a inmuiat, se adauga puiul impreuna cu uleiul in care s-a prajit, se sareaza si se fierbe mancarea inca 30 min. Se adauga rosiile tocate marunt si multa verdeata si se mai lasa sa fiarba impreuna 15 min. la foc mic. Dupa gust, la fiert se mai poate pune si o ceapa tocata marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise