Pui cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -40 m ulei de masline
  • -2 catei de usturoi
  • -un piept de pui (sau 2 pulpe de pui dezosate si fara piele)
  • -2 ardei grasi rosii
  • -4 cartofi
  • -sare

Mod de preparare

Intr-o tigaie intinsa, calim usturoiul in ulei de masline si-l scoatem. Punem pieptul de pui taiat bucatele in uleiul incins si la foc redus. Curatam cartofii, ii taiem cubulete

iar gogosarii ii taiem fasii inguste. Punem cartofii si gogosarii peste pieptul de pui, se pune capac si se lasa la foc redus. Se amesteca din cind in cind si se potriveste de sare. Se poate servi cu castraveciori in otet. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise