Pui cu sos de lamanie si ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui fara piele (piept, pulpe)
  • 1 cana/250ml iaurt
  • 3 linguri suc de lamaie (sau lime)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de radacina de ghimbir rasa
  • 1 praf de sare
  • 1/4 lingurita de piper

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul.

Puneti bucatile de pui intr-un vas de copt uns.

Amestecati toate celelalte ingrediente intr-un vas si turnati cu lingura peste carnea de pui si intoarceti bucatile ca sa se acopere pe ambele parti de amestecul respectiv.

Coaceti timp de o ora sau pana cand carnea pierde nuanta roz de la mijloc.

Ca garnitura, se poate folosi un mix de legume congelate trase la tigaie cu putin ulei de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise