Pui cu sos de mustar si iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g pui dezosat
  • - 1 ceapa mare
  • - 150 ml iaurt gras
  • - 2-3 linguri mustar de masa
  • - 1/2 lingurita tarhon
  • - sare, piper dupa gust
  • - 2 lingurite ulei masline
  • - 1/2 lingurita zahar brun

Mod de preparare

- in wok se caleste puiul taiat cubulete, int-o lingurita de ulei de masline; cand este rumenit se varsa intr-un castron

- wok-ul este folosit in continuare pentru a cali ceapa taiata solzisori; in momentul cand devine translucida se adauga "in ploaie" zaharul brun si se lasa pana se caramelizeaza usor

- intr-un pahar se amesteca mustarul, iaurtul, o lingurita ulei masline, tarhonul, sare, piper

- peste ceapa caramelizata se adauga puiul rumenit si sosul de mustar cu iaurt

- se fierb impreuna 2-3 minute

- se serveste pe un pat de orez fiert, fie simplu fie cu sos soia

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise