Pui Kiev

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi pui
  • 60 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat (sau uscat)
  • 1 ou
  • faina, sare, piper, pesmet
  • ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, apoi se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust si se da la frigider jumatate de ora.

In pieptul de pui se taie un buzunaras pe mijloc, se umple cu amestecul cu unt , se inchide cu o scobitoare si se da inca o jumatate de ora la frigider.

Se pudreaza cu faina amestecata cu sare si piper, se trece prin oul batut , apoi prin pesmet si se parjeste in ulei incins pe ambele parti. Daca incepe sa se arda la suprafata si nu se patrunde bine se da la cuptor cam 15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise