Pui Kiev

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi pui
  • 60 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat (sau uscat)
  • 1 ou
  • faina, sare, piper, pesmet
  • ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, apoi se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust si se da la frigider jumatate de ora.

In pieptul de pui se taie un buzunaras pe mijloc, se umple cu amestecul cu unt , se inchide cu o scobitoare si se da inca o jumatate de ora la frigider.

Se pudreaza cu faina amestecata cu sare si piper, se trece prin oul batut , apoi prin pesmet si se parjeste in ulei incins pe ambele parti. Daca incepe sa se arda la suprafata si nu se patrunde bine se da la cuptor cam 15 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise