Pui la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare,piper

Mod de preparare

Puiul, dupa ce a fost curatat si spalat se condimenteaza cu sare, piper, oregano si pe dinauntru si pe dinafara ,se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se pune intr-o tava in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.

Din cand in cand puiul se stropeste cu zeama din tava.Se lasa la cuptor pana cand se rumeneste bine pe toate partile.Dupa ce este gata se scoate din cuptor , se taie in bucati si se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise